SLIPTE BETONGGULV - VANNTETTING AV BETONG
SLIPTE BETONGGULV - VANNTETTING AV BETONG

VANNTETTING AV SVØMMEBASSENG

Ved bygging av vanntanker og basseng er en vanntett konstruksjon en forutsetning for anleggets levetid og drift. Reparasjon av basseng er både dyrt og tidkrevende, det er derfor ekstremt viktig å velge varige og solide løsninger under planlegging og utførelse. RADsystemet er brukt til vanntetting av mer enn 100 basseng, både offentlige og private, over hele landet. 


  • RADsystemet er et komplett vanntettingssystem. Det er en løsning som inkluderer tetting av betongen, samt skjøter, sprekker og rør-gjennomføringer. 
  • RADsystemet kan benyttes på nye basseng, såvel som under rehabilitering av eldre anlegg.
  • RADsystemet er et intern membran. Ingen overflatesjikt som kan løsne og falle av.
  • RADsystemet er holdbart. Et basseng er en konstruksjon utsatt for særdeles store krefter. Det er vanlig at vertikale sprekker oppstår i bassengets vegger. RADsystemet tetter disse effektivt, og vil også forbli tette under kommende belastning forårsaket av fylling/tømming av bassenget. Ingen sjikt mellom betong og flis og det dermed ikke er fare for at flisene skal miste sitt feste i vegger eller gulv grunnet løsnende underlag
  • RADsystemet er sikkert. Ved bruk av RAD– systemet er det enkelt å finne årsaken tileventuelle lekasjer, og reparasjoner vil derfor bli både enklere og rimeligere enn ved bruk avandre systemer. Risikoen blir derfor minimal for at bassenget må stenges i lengre perioderog at kostbare reparasjoner må utføres.
  • RADsystemet er et rimelig alternativ.

NADDERUDHALLEN

Nadderudhallen ble totalrestaurert for en del år siden. RADsystemet ble valgt til vanntetting av både det nye bassenget og det gamle som ble rehabilitert. Mer enn 200 lekkasjepunkter ble effektivt tettet med RADsystemets produkter.