SLIPTE BETONGGULV - VANNTETTING AV BETONG
SLIPTE BETONGGULV - VANNTETTING AV BETONG

RADfloor - System for slipte betonggulv

Vi er et av firmaene i Norge som har jobbet lengst med slipte og polerte betonggulv. Vi har etablert oss som det ledende firma innen produksjon av slike gulv og vi dekker hele landet. Betongforsegling A/S sitt gulvsystem RADfloor er brukt på en lang rekke prisvinnende prosjekter landet rundt. Betongforsegling A/S har levert gulvene til alt fra luksusrestauranter, kulturhus, skoler, store lager til privathus.


Betongforsegling A/S har en stor maskinpark med egenproduserte maskiner, verktøy og kjemikalier. Vi har et nært samarbeide med NTNU på utvikling. Betongforsegling A/S produserer gulvene med egne ansatte som har spesialkompetanse. Til sammen sikrer dette ett godt resultat hver gang.


Vårt gulvsystem er eksportert til en rekke land. Våre gulv produseres idag i Europa, USA og Asia.


RADfloor er gulv som blir slipt frem av nye eller gamle betongoverflater der tilslaget, blir slipt frem eller overflaten polert. Gulvene kan utført i flere varianter av blankhetsgrad.


RADfloor Contour

RADfloor Contour er et gulv hvor det er slipt dypt ned i betongen for å få fram en jevn steinstruktur.  Det er produsert for å bli et eksklusivt steingulv. Vi har produsert dette gulvet i en lang rekke kjente og prisvinnende prosjekter som Vardåsen, Mortensrud Kirke, Nasjonalbiblioteket, Nobels Fredssenter, Hamsun senteret etc. Gulvet har også blitt populært i skoler og private hus.

Referanser

RADfloor Industri

RADfloor industri er et gulv som er grunnslipt. Det vil være små synlige stein og det kan forekomme variasjon i stein størrelse.

Referanser

RADfloor Polert

RADfloor polert er et gulv som er slipt flatt og polert opp. Glansen i gulvet er laget mekanisk.

Referanser
Tilbake